вівторок, 22 вересня 2015 р.

Районний конкурс „Слово про мого вчителя”

П О Л О Ж Е Н Н Я
про проведення районного конкурсу „Слово про мого вчителя”

І. Загальні положення
 Районний конкурс „Слово про мого вчителя” (далі – конкурс) проводиться відділом освіти, сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та ГО „Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини” відповідно до Закону України від 05.02.1993 № 2998-ХІІ „Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 28.01.2009 № 41 „Про затвердження Державної соціальної програми „Молодь України” на 2009-2015 роки”, рішення районної ради від 26.02.2010 № 29-3/V „Про комплексну програму „Освіта Кам’янщини” на період 2010 – 2015 роки” (із змінами)
ІІ. Мета конкурсу
 Головною метою Конкурсу є виявлення та розкриття літературних творчих здібностей та обдарувань підростаючого покоління, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, ефективна реалізація молодіжної політики в районі та з нагоди відзначення Дня вчителя
ІІІ. Умови конкурсу
1. У конкурсі беруть участь учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних  закладів у двох вікових категорій: учні 5-8 класів та учні 9-11 класів.
2. Роботи подаються у двох номінаціях: „Поезія”, „Проза”.
3. Творчі роботи мають бути надруковані 14 шрифтом, кеглем Times New Roman з одинарним міжрядковим інтервалом з обов’язковим зазначенням даних про автора: 1 рядок – ім’я та прізвище, 2-й рядок – кількість повних років та клас, 3-й рядок – повна назва навчального закладу. Надіслані твори не рецензуються і не повертаються.
4. Роботи учасників мають бути подані в паперовому та електронному вигляді (email: kamrvormk@gmail.com) до методичного кабінету відділу освіти Кам’янської райдержадміністрації не пізніше 28 вересня 2015 року.        
ІV. Нагородження переможців конкурсу
Переможці конкурсу нагороджуються грамотами та призами.

Немає коментарів:

Дописати коментар